Konzultační odpoledne


Vážení rodiče,

jedním z pevně ukotvených bodů v diáři naší školy je konzultační odpoledne, které se koná před ukončením prvního poletí. Současná situace však přináší změny a zároveň i výzvy. Nejinak je tomu i v tomto případě.

Konzultační odpoledne se bude konat ve čtvrtek 7.1.2021 a to v „online“ podobě. Využijeme k tomu rozhraní MS TEAMS, které používáme i pro distanční výuku Vašich dětí. Jaký bude postup?

1.) Přihlaste se v rezervačním systému (tak jako obvykle) na webových stránkách www.zstylova.schuzky.eu. K přihlášení použijte přístupová hesla do Bakalářů. Nezapomeňte zadat konkrétní učitele, čas 14:00 – 17:00. Zelená barva znamená „volno“, křížek „obsazeno“.

2.) Přihlásit se můžete od této chvíle do čtvrtka 7.1.2021 do 8:00. Prosíme o dodržení maximálního času konzultace 10 minut – tzn. dvě „políčka“. Konzultační odpoledne je ve čtvrtek 7.1. 2021 od 14 do 17 hodin.

3.) Smyslem konzultačního odpoledne je společný přístup k řešení problému v trojúhelníku učitel – žák – rodič. Očekáváme tedy i účast žáků. Jejich přístupové údaje budou ostatně sloužit k připojení.

4.) Učitelé si během čtvrtečního dopoledne vytvoří skupinu speciálně pro konzultační odpoledne, do které se v daný čas přihlásíte – prosím dodržujte přesný začátek i konec konzultace.

5.) Předpokládáme, že můžete být a jste s učiteli v kontaktu i mimo Konzultační odpoledne. Využijte tedy tuto možnost pouze v případě, pokud konzultaci s učitelem považujete skutečně za naléhavou.

Děkujeme

Vedení školy