Červnové loučení s předškoláky


Koncem června jsme se jako každý rok loučili s našimi předškoláčky. Každý z nich dostal na památku tričko s logem školky, tašku s drobnými dárky a knihami a klíč na krk s podpisy všech učitelek ze školky. Klíčem jsme symbolicky zamkli každému předškoláčkovi školku a zároveň odemkli dveře do „velké školy“. Loučení jako vždy bylo velmi veselé, ale taky hodně smutné, po dětech se nám bude moc stýskat. Každý klíč má proto na sobě srdíčko, aby dětem přípomínalo, že je my, paní učitelky ze školky, máme navždy zapsané ve svých srdcích a budeme rády, když nás přijdou do školky navštívit.

V rámci rodinné zahradní slavnosti Rozloučení s předškoláky jsme  tradičně přivítali i loňské předškoláky a radovali se ze setkání s nimi. Všechny děti a rodiče či prarodiče si užili odpoledne plné soutěžení o ceny, které bylo zakončeno posezením u ohně až do večerních hodin. Nechybělo samozřejmě bohaté občerstvení.

Po skončení slavnosti předškoláci  spolu se svými učitelkami přespávali ve školce. Akce se všem moc líbila.

Přejeme všem předškoláčkům, ať se jim ve škole moc líbí  a jsou všichni tak skvělí a šikovní, jako byli ve školce.  A my  ve školce se už připravujeme na příchod nových dětí, na které se velice těšíme.

Více fotografií z akce na fotogalerii KMŠ:  http://krestanskams.rajce.idnes.cz/