Házená – Sportovní liga základních škol – Velký úspěch našich dívek


Házená – Sportovní liga základních škol

Tým dívek že ZŠ J.K.Tyla a MŠ Písek vybojoval v Republikovém finále v házené ve Frýdku-Místku pohár ministra školství za 3.místo 🙂
Dívky sehrály krásné a bojovné zápasy. Ve skupině vyhrály nad ZŠ Burešova Praha 8 a po velkém boji prohrály s děvčaty z Velké nad Veličkou. V semifinále prohrály s mnohonásobnými vítězkami ze ZŠ Křiby Zlín a tak se na závěr v boji o 3.-4.místo střetly se ZŠ Velká Polom. Zápas s přehledem vyhrály a odvezly si konečné 3.místo.

Verča Zavadzanová byla na závěrečném ceremoniálu vyhlášena nejlepší brankářkou turnaje a Eliška Bednářová si odvezla místo v All Star týmu!

Děvčata reprezentující naši školu trénují házenou v Sokole Písek pod vedením trenéra Michala Horáka, kterému patří poděkování za přípravu děvčat. Trenérské role se na turnaji u týmu zhostila trenérka Petra Hachová, kterou jsme na turnaji nominovali do komise rozhodčích a které tímto děkujeme za skvělou spolupráci.
Děvčatům děkujeme za výbornou reprezentaci a přejeme jim mnoho dalších úspěchů na cestě za svými sportovními sny 🙂
Vedoucí týmu M. Hlavničková

foto týmu: nahoře zleva Petra Hachová, Gabriela Hachová, Sára Valvodová, Zita Seidlová, Eliška Bednářová, Veronika Zavadzanová, dole zleva Aneta Gorolová, Sylvie Souhradová, Adéla Hosnedlová a Klára Černá.