Předmětem činnosti školní jídelny je poskytování stravovacích služeb žákům, zaměstnancům i veřejnosti v rozsahu výroba, výdej a expedice teplých i studených pokrmů a cukrářských výrobků.

Jídelna byla v r.2006 zrekonstruována a nyní odpovídá platné legislativě České republiky i souboru nařízení Evropského parlamentu a Rady pro oblast hygieny ve stravovacích provozech.

Nyní připravujeme pokrmy pro více než 1000 strávníků. Výrobou pokrmů je pověřeno 10 zaměstnanců s hlavní kuchařkou Evou Markovou, stravné účtuje p. Procházková

Případné náměty, připomínky, žádost o diety vyřizuje vedoucí školní jídelny Jaromír Tomeš.

Jaromír Tomeš
Telefon: 382 215 108

Zde několik ukázek nabídky saladety ve školní jídelně.
Přinášíme fotografie jako pastvu pro oči, na jídelním lístku se tato krása schovává pod pojmem ovoce a zelenina dle denní nabídky.